23948sdkhjf

Største investering i nyere tid: Ewii investerer en milliard

I 2025 vil ingen husstand i Trekantområdet være uden fiber.

Sådan lyder ambitionen fra Ewiis bestyrelse, der onsdag sagde endeligt ja til at investere ikke mindre end en milliard kroner i fibernettet.

- Fiber er infrastruktur på linje med el, vand og varme, og vores kunder taler om adgangen til internet som en menneskerettighed. Derfor er det en visionær og fremtidssikrende beslutning, bestyrelsen har truffet. Vi tror på fiber som en forudsætning for fremtidens velfungerende samfund, fordi fiber er det hurtigste og mest stabile internet, vi har, siger Ewiis administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

Godt givet ud
Én milliard er en af de største investeringer, Ewii har gjort i nyere tid, men det er godt givet ud, mener Lars Bonderup Bjørn.

- Det er nødvendigt at sikre, at borgerne oplever digitaliseringen som en positiv udvikling, som alle har fælles adgang til at deltage i. Vi skal fremad som samfund, og det skal vi gøre sammen, siger han.

I dag har 105.000 husstande i Trekantområdet allerede mulighed for at få fibernet fra Ewii. Næste skridt er, at Ewiis montører skal rulle fiber ud til alle.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11