23948sdkhjf

Rekordordre til Bladt Industries

Den danske energikoncern Ørsted har valgt Bladt Industries som leverandør af 135 overgangsstykker til den kommende havvindmøllepark Hornsea 2. Havvindmølleparken, der bliver verdens største, skal være i drift fra 2022.

- Vi er stolte over, at Ørsted har valgt Bladt Industries som leverandør til Hornsea 2. Ørsted og Bladt Industries har via et tæt samarbejde og et stort engagement formået at lukke aftalen hurtigt, siger CEO Klaus Steen Mortensen fra Bladt Industries i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Denne kontrakt er ikke kun en af de største i Bladts historie. Den styrker også de strategiske muligheder for et styrket samarbejde med Ørsted. En kontrakt af denne størrelse giver os mulighed for fuldt ud at udnytte vores nye og effektive produktionssetup.

Produktionen af overgangsstykkerne skal foregå hos Bladt Industries i Aalborg og vil blive påbegyndt i år. Selve leveringen af de 135 overgangsstykker finder sted i perioden fra midten af 2020 til midten af 2021:

- Vi har et særdeles erfarent team, som i et tæt samarbejde med de professionelle folk fra Ørsted skal stå for leverancen til Hornsea 2. Erfaring er altafgørende, når den rette kvalitet og effektive udførelse skal sikres. Med denne kontrakt vil vi runde fundament nummer 2.000, pointerer chief sales officer, Nils Overgaard, fra Bladt Industries.

Hornsea 2 placeres i Nordsøen cirka 89 kilometer ud for Yorkshire-kysten. Når havvindmølleparken står færdig, kan den levere strøm til 1,4 millioner britiske husstande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219