23948sdkhjf

Ib Andresen scorer vindmølle-ordre

Den fynske underleverandør skal levere sine egne patenterede tårne til en af Siemens’ vindmølleparker.
Ordren til Siemens er endnu ikke formelt underskrevet, men ifølge Fyens Stiftstidende er aftalen på plads. I første omgang er der tale om tårne til 37 af 253 vindmøller i svenske Statskraft SCA ’s kommende vindmøllepark i Jämtland. Ejer af Ib Andresen Industri, Ib Andresen, vil dog ikke bekræfte ordrens størrelse.

- Men der er tale om en væsentlig ordre, som betyder meget for Ib Andresen Industri, udtaler han til Fyens Stiftstidende.

Nyt søsterselskab
Det er Ib Andresen Industri selv, der i samarbejde med Siemens har udviklet tårntypen, som har den fordel, at de kan transporteres på almindelige lastbiler. De bygges i samlesæt i op til 130 meters højde. Sektionerne boltes sammen og kan produceres af relativt tynde stålplader.

Selve produktionen af tårnene placeres i et nyt selskab; Andresen Towers, som bliver søsterselskab til Ib Andresen Industri. Det ventes, at Siemens vil indgå en eneforhandlingsaftale med det nye selskab.

På beskæftigelsessiden vil det nye selskab i første omgang få ca. 50 ansatte. Derudover vil man i høj grad trække på Ib Andresen Industri som underleverandør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297