23948sdkhjf

Svensk investor smider 600 millioner efter dansk solcellevirksomhed

Den svenske investor Proventus Capital Partners (Proventus) har stillet en kreditfacilitet på 600 millioner kroner til rådighed for Better Energy.

Det betyder, at Better Energy nu får mulighed for at opskalere sine aktiviteter og sætte lidt tempo på den grønne omstilling.

Det er især udgifterne i forbindelse med etableringen af den store portefølje af solcelleparker, som skal dækkes af Proventus.

Samarbejdet mellem Better Energy og Proventus er et rent strategisk foretagende, hvor der udviklet en fleksibel løsning, specialdesignet til at opfylde Better Energys behov og strategiske vækstplan.

- Finansieringen fra Proventus er en milepæl for Better Energy og understreger vores ledende rolle i sol-industrien. Med opbakningen udviser Proventus stor tillid til vores kompetencer og forretningsmodel. Vi har netop nået et kritisk punkt i vores vækstrejse og har en klar defineret plan for de kommende år. Dette er et stort skridt i den rigtige retning for os og for den grønne omstilling, siger CEO Rasmus Lildholdt Kjær.

Better Energy har planer om at rejse 1 GW sol inden for de kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531