23948sdkhjf

Bendt Bendtsen ny bestyrelsesformand for Synergi

Efter ti år som medlem af Europa-Parlamentet vender tidligere økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen tilbage til Danmark for at fortsætte sit arbejde med at sikre en grøn og bæredygtig energi- og klimaudvikling udvikling i Danmark og Europa.

Det sker, når han i maj bliver ny bestyrelsesformand for interesseorganisationen Synergi.

- Synergi er etableret af en række store danske virksomheder, som i årtier har været med til at sætte Danmark på verdenskortet, når det handler om at skabe energieffektive løsninger til gavn for klimaet. Samtidig arbejder virksomhederne gennem Synergi for at få en endnu mere ambitiøs energi- og klimapolitik herhjemme. Det arbejde går hånd i hånd med mit fokus i Europa-Parlamentet gennem de sidste ti år, og jeg er stolt over at kunne videreføre dette arbejde i Danmark, siger Bendt Bendtsen.

Direktør i Synergi, Katrine Bjerre M. Eriksen, har store forventninger til samarbejdet med Bendt Bendtsen:

- Hvis vi skal nå vores danske klimamål og de mål, vi har sat os for i Paris-aftalen, skal vi blive meget bedre til at reducere vores energiforbrug samtidig med, at vi udbygger den vedvarende energi og elektrificerer vores samfund. Og den dagsorden ved jeg, at Bendt med sin lange erfaring – ikke mindst fra Bruxelles – kan være med til at løfte, siger hun.

Om Synergi

Synergi er en interesseorganisation, der arbejder for en mere effektiv brug af energien – både i industrien og i de danske hjem.

Synergi består af Danfoss, Grundfos, Rockwool, Velux, Dansk Energirådgivning og Boligselskabet Sjælland. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126