23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Ewii A/S
Olaf Bjørn Spliid er indtrådt i direktionen i stedet for Pernille Nielsen Johannessen hos Ewii A/S. Samtidig er Oliver Sebastian Wolgast indtrådt i bestyrelsen i stedet for Pernille Nielsen Johannessen hos Ewii Production A/S. Sidst men ikke mindst er Olaf Bjørn Spliid indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Pernille Nielsen Johannessen, mens Martin Højbjerg Kjær er indtrådt i bestyrelsen og Tommy Lykkegaard er udtrådt af bestyrelsen hos Ewii Mobility A/S.

Ewii er et af Danmarks største energiselskaber.

Faxe Forsyning Holding A/S
Anne Camilla Meyer er indtrådt som næstformand for bestyrelsen, mens Knud Erik Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Faxe Forsyning Holding A/S (kilde: CVR).

Faxe Forsyning arbejder med vand, spildevand og affald.

Frederiksberg Energi A/S
Simon Legarth Aggesen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Jørgen Robert Glenthøj hos Frederiksberg Energi A/S (kilde: CVR).

Frederiksberg Energi leverer gas, vand og fjernvarme samt bortleder spildevand på Frederiksberg.

Gribvand A/S
Jannich Birger Petersen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bo Jul Baandhagen Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen hos Gribvand Spildevand A/S og hos Gribvand A/S. Samtidig er Pernille Søndergaard udtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Gribvand A/S, men forbliver dog i bestyrelsen (kilde: CVR).

Gribvand A/S står for vand- og spildevandsforsyning i Gribskov Kommune.

Limfjordens Bioenergi ApS
Michael Rønning Dalby er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henrik Rasmussen hos Limfjordens Bioenergi ApS (kilde: CVR).

Limfjordens Bioenergi ApS er et af Danmarks første centraliserede, landmandsejede bioenergianlæg opført i 2009.

Monjasa Holding A/S
Peder Gellert Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Monjasa Holding A/S (kilde: CVR).

Monjasa er leverandør af bunkerolie.

Provas Holding A/S
Benny Ravn Bonde er indtrådt som næstformand for bestyrelsen i stedet for Thomas Vedsted Rothman hos Provas Holding A/S, Provas-Haderslev Vand A/S, Provas-Haderslev Spildevand A/S og hos Provas-Haderslev Affald A/S (kilde: CVR).

Provas står for håndtering af vand, affald og spildevand i Haderslev Kommune.

Spildevandsselskabet Karrebækstorp og Klinteby ApS
Rolf Scavenius Jensen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Niels Kragholm, der i stedet er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Spildevandsselskabet Karrebækstorp og Klinteby ApS. Samtidig er Nils Ulrik-Petersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Spildevandsselskabet driver pilerensningsanlæg for 59 ejendomme i landdistriktet omkring landsbyerne Karrebækstorp og Klinteby vest Karrebæksminde i Næstved Kommune.

Thermaflex Nordic ApS
Hendrik Johannes Spee er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Tim Buhre hos Thermaflex Nordic ApS (kilde: CVR).

Thermaflex Nordic ApS er leverandør af isolerede rørsystemer.

Xergi Nix Technology A/S
Hans Henrik Dahl Andersen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen i stedet for William Christopher Tobin hos Xergi Nix Technology A/S (kilde: CVR).

Xergi udvikler biogasanlæg.

Ørsted New Bio Solutions Holding A/S
Hanne Risbjerg Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos Ørsted New Bio Solutions Holding A/S og hos Ørsted New Bio Solutions China A/S. Samtidig er Hannes Reuter udtrådt af bestyrelsen hos hos Ørsted New Bio Solutions China A/S, og Anders Christian Nordstrøm er udtrådt af bestyrelsen hos Ørsted New Bio Solutions Holding A/S (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079