23948sdkhjf

Udskudte havmølleparker koster: Bladt aflyser jobfest

For nyligt meddelte energiselskabet Vattenfall, at de to kystnære havmølleparker Vesterhav Syd og Vesterhav Nord bliver udskudt tre år. Det skete, efter Energiklagenævnet, efter klager fra sommerhusejere, afgjorde, at der skal laves et tillæg til den oprindelige miljøvurdering.

Den beslutning breder sig nu som ringe i vandet – blandt andet til Bladt Industries i Aalborg, som var klar til at underskrive den endelige ordre med Vattenfall om produktion af monopæle og overgangsstykker. Det skriver Nordjyske.dk.

- Det er yderst uheldigt for os. Vi får ikke muligheden for at skabe 100-150 nye arbejdspladser, som planen var. I stedet for at sætte kursen mod vækst, skal vi kæmpe for at vedligeholde niveauet. Vi prøver at fremskynde de ordrer, vi har, og så skal vi prøve at få nye ind i 2020, som kan udfylde det hul, der er opstået, siger CEO for Bladt Industries, Klaus Steen Mortensen, til Nordjyske.

Han ved ikke, om ordren bare genoptages om tre år, eller om den skal i udbud igen.

Originalartikel: https://nordjyske.dk/plus/erhverv/staalgigant-satsede-paa-hundredvis-af-nye-arbejdspladser-nu-er-jobfesten-aflyst/6c23e980-6f77-4ab2-8382-111626a580e7

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125