23948sdkhjf

Han skal jonglere kraftvarme, biogas og 380 millioner i det vestjyske

Struer Energi har nu fundet direktør Knud Schousboes afløser.

Ud af 28 kanidater faldt valget på 56-årige Claus Bøgeskov Mogensen som ny direktør for Struer Energi og ny teknisk direktør for henholdsvis MEC Bioheat & Power og MEC Biogas i Holstebro.

Her skal han sikre forsyningen af el, vand, fjernvarme samt spildevand til de fleste borgere i Struer Kommune. Ydermere skal der holdes hånd i hanke med affaldsforbrændingen på kraftvarmeværket i Maabjerg Energy Center og biogasproduktionen samme sted. Samlet set kommer han til at have ansvaret for en omsætning på ca. 380 mio kr.

Claus Bøgeskov Mogensen har erfaring fra forsyningsbranchen. Han har blandt andet været forsyningsdirektør for FFV Energi og Miljø A/S på Fyn, hvor han blandt andet har arbejdet med drift og udvikling indenfor elforsyning, varme, affald, vand og spildevand.

Det er en mand med en stor erfaring fra forsyningsbranchen, der sætter sig i direktørstolen fra den 1. maj.

- Med valget af Claus Bøgeskov Mogensen får vi en direktør, som kan videreudvikle og styrke Struer Energi gennem sin erfaring og sin tilgang til tingene. Vi glæder os til samarbejdet og til at tage fat på arbejdsopgaverne, når Claus Bøgeskov Mogensen tiltræder, siger bestyrelsesformand Mads Jakobsen.

Struer Energis nuværende direktør, Knud Schousboe, har valgt at opsige sin kontrakt med henblik på at gå på pension med virkning fra 31. maj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078