23948sdkhjf

Endnu et ja til vindmølle-fusion

Også medlemmerne hos Danmarks Vindmølleforening sagde ja til fusion med Vindmølleindustrien

Lørdag var der generalforsamling i Danmarks Vindmølleforening, og vigtigste punkt på programmet var fusionen med Vindmølleindustrien.

Allerede den 20. marts stemte medlemmerne i Vindmølleindustrien for en sammenlægning, og lørdag fulgte medlemmerne hos Danmarks Vindmølleforening trop.

Dermed ser fusionen ud til at være en realitet.

- Det er både med vemod og stolthed, vi kigger tilbage på mere end 40 års virksomhed i Danmarks Vindmølleforening. Vores forening har været afgørende vigtig for den grønne omstilling af Danmarks elproduktion. Nu er den store udfordring imidlertid at sikre, at vinden får størst mulig værdi i den fremtidige energiforsyning, hvor en række forskellige energikilder skal spille sammen. Her har vi helt sammenfaldende interesser med Vindmølleindustrien, og derfor giver det god mening, at vi lægger kræfterne sammen i sektorfællesskabet Wind Denmark, siger Kristian Jakobsen, formand for Danmarks Vindmølleforening og ny næstformand i Wind Denmark, i en pressemeddelelse.

Wind Denmark vil have kontorer fire steder i landet og vil repræsentere 3.100 medlemmer.

Formand bliver Mads-Ole Astrupgaard, der hidtil har været formand for Vindmølleindustrien, og administrerende direktør bliver Jan Hylleberg, der ligeledes kommer fra en lignende post hos Vindmølleindustrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189