23948sdkhjf

EnergiMidt accepterer bøde for ulovlig markedføring

Energiselskabet EnergiMidt er blevet meldt til politiet, da selskabet sidste år ombrød sig med markedsføringsloven. Virksomheden beklager fejlen og accepterer Forbrugerombudsmandens bøde.
Forbrugerombudsmanden har valgt at pålægge EnergiMidt en bøde på 200.000 for at have sendt markedsføringsmateriale til kunder, der ellers har underrettet CPR-registeret, at de ikke ønsker adresserede reklamer.

- Det er vi naturligvis kede af, og det beklager vi over for jer kunder. Da Forbrugerombudsmanden henvendte sig og gjorde opmærksom på, at vi muligvis havde handlet i strid med markedsføringsloven, kunne vi se, at vi beklageligvis ikke havde fulgt reglerne i forhold til markedsføringen af Waoo!, skriver EnergiMidt i en pressemeddelelse.

Accept af bøden
Bødestørrelsen kan virke voldsom.

- EnergiMidt har imidlertid valgt at acceptere bøden, da vi er af den overbevisning, at Forbrugerombuds-manden ønsker at statuere et eksempel. Vi håber derfor, at opmærksomheden omkring denne sag på sigt kan hjælpe med til, at alle i branchen gør sit til, at bredbåndsudbyderne får et bedre image til gavn for alle kunder, lyder det fra selskabet.

Der er tale om en meget beklagelig fejl, og EnergiMidt har siden taget flere initiativer for at undgå lignende fejl fremover. 1. december 2010 indførtes et nyt CRM-system, der automatisk kan kontrollere adressater i forhold til Robinson-listen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109