23948sdkhjf

Viborg Fjernvarme post politi-anmeldelse: Ikke særligt overraskende

- Der ikke er en rimelig formodning for at der er begået noget strafbart. 

Sådan lyder Politiets vurdering af den politianmeldelse af Viborg Fjernvarme forbrugerorganisationen Denfo indgav kort før jul.

Bestyrelsen blev politianmeldt for mandatsvig i forbindelse med en sag om fastlæggelse af bestyrelseshonoraret i Viborg Fjernvarme.

Politiet har nu haft lidt tid til at vurdere sagen og har altså besluttet, at der ikke kan rejses sigtelse.

Hos Denfo har Louis Boe Carlslund lige pt. ingen kommentarer.

Viborg Fjernvarme vil dog gerne kommentere lidt på begivenhederne.

- Bestyrelsen er i sagens natur glade for, at politiet ikke har fundet grundlag for at sigte dem. Det er dog ikke særligt overraskende, skriver Viborg Fjernvarmes direktør Morten Abildgaard i en mail til Energy Supply.

Heldigvis har sagen ikke været trukket i langdrag, og den har da heller ikke kostet Viborg Fjernvarme alverden. Der har kun været lidt udgifter til advokat Erik Bertelsen ved Kromann Reumert vedrørende honorar-spørgsmålet rejst af Denfo.

- Her blev Viborg Fjernvarme bekræftiget i, at der ikke er grundlag for sigtelse, hvorefter Viborg Fjernvarme og bestyrelsen har forholdt sig afventende, oplyser Morten Abildgaard.  

For Viborg Fjernvarme har det været svært at gennemskue, hvad Denfo egentligt ville opnå med politianmeldelelsen, fortæller Morten Abildgaard.

- Det virker mest som om, at Denfo forsøger at finde en eller anden grund til at vælte bestyrelsen. Det være sig enten ved at stille spørgsmål ved foreningens grundlag som helhed, om de enkelte generalforsamlinger er afholdt på et korrekt grundlag eller hvorvidt bestyrelsen har truffet beslutninger efter bogen, skriver han i sin mail.

Han understreger slutteligt, at Viborg Fjernvarme er modtagelige over for input og forslag, blot det sker i et fremadrettet og løsningsorienteret perspektiv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

13.706