23948sdkhjf

Kraftværksordre styrker optimismen hos BWSC

Nyindgået eksportordre på over 300 millioner kr. giver anledning til øget optimisme og vækst hos Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S.
Den danske kraftværksleverandør Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) har netop indgået en ny kontrakt til 60 millioner dollars på at bygge et 52 MW nøglefærdigt kraftværk på Grand Bahama.

Et resultat af flere faktorer
Kraftværket vil blive opført ved siden af et eksisterende elektricitetsværk, som BWSC leverede til kunden, Grand Bahama Power Company, i 2005. Kraftværket forventes i drift i sommeren 2012 og bygges i konsortium med den tyske motorleverandør Man Diesel & Turbo under ledelse af BWSC som ansvarlig for de tekniske og kommercielle dele af projektet.

- Vi betragter den nye ordre som et resultat af flere faktorer; kundens behov, deres anerkendelse af BWSC’s evne til at levere kvalitetsløsninger til tiden og i henhold til budget samt BWSC’s professionelle servicesupport til eksisterende anlæg og vores stærke tilstedeværelse i Caribien, hvor vi er aktivt repræsenteret siden 1980.

Gang i dansk eksport
Efter en noget mager periode oven på finanskrisen er der nu for alvor begyndt at komme gang i eksporten for BWSC.

- Det er meget positivt at kunne konstatere, at der nu er kommet godt gang i ordrerne både til nye kraftværker og på servicesiden. Indenfor de seneste fire måneder har vi indgået to store kontrakter på nye kræftværker til en samlet værdi af over 800 millioner kr. samt fået adskillige nye interessante serviceopgaver. Herudover er flere projekter godt på vej til at materialisere sig i konkrete ordrer. Så vi ser bestemt optimistisk på fremtiden, udtaler Anders Heine Jensen.

Foruden dieseldrevne kraftværker arbejder BWSC i øjeblikket på at tilføre ordrebogen en række biomasseprojekter. Samtlige projekter skal være med til at løfte væksten og sikre stabil beskæftigelse for BWSC’s 450 ansatte de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157