23948sdkhjf

Det sker: SILHORKO fejrer 75 år med ren vandbehandling

Fabrikken i Stilling ved Skanderborg og efterfølgende Scandinavian Congress Center Aarhus danner d. 4. juni rammerne om en 75 års jubilæumsfest med 500 deltagere fra 30 europæiske lande.
Når medarbejderne hos SILHORKO d. 4. juni om aftenen mødes i galla skyldes det, at den danske specialist i vandbehandling fejrer 75-års-jubilæum for alle medarbejdere og ægtefæller. Der er deltagelse fra de danske afdelinger såvel som de udenlandske datterselskaber, internationale forhandlere og samarbejdspartnere.

- Den 4. juni har vi fokus på vores stærke salgsnetværk. Det er deres salgsarbejde og fortjeneste, at vi i 2011 kan fejre 75 år med overskud. Alt i alt kommer der gæster fra mere end 30 lande. Jeg glæder mig til dagen. Alle medarbejdere, jeg har talt med, har tilkendegivet, at de er i topform til festen. Det siger Torben Buhl, adm. dir. for SILHORKO.

Blik ind i trykfilter-anlægget
Inden gallafesten om aftenen mødes gæsterne på fabrikken i Stilling ved Skanderborg fra kl. 11-15. Ud over fødselsdagslagkage og –sang samt taler og personaleforeningens gave til virksomheden vil der være forskellige aktiviteter, som gæsterne kan underholde sig med; 75 års historie er fundet frem og udstilles. Ligeledes er der opstillet en komplet vandværksinstallation, hvor gæsterne – for førte gang nogen siden - vil have mulighed for at kigge ind i selve trykfilter-anlægget, som udgør det centrale i vandbehandlingsløsningen på ethvert dansk vandværk.

Som noget helt særligt er der vandsmagning, hvilket jo nok lyder lidt specielt, men dog helt naturligt, hvis man tænker på virksomhedens kernekompetence: vand. For de, som synes, det er hårdt at skulle drikke vand, er der også mulighed for at smage på en række specialøl fra forskellige lande.

Stigende ordrertilgang
Efter et par år med stagnerende efterspørgsel som følge af den internationale finanskrise, opleves en kraftig stigning i efterspørgslen efter rent vand; både drikkevand og teknisk vand til industrielle anvendelser.

Dagligt arbejder mere end 40 kontorer i hele verden med salg af vandbehandlingsanlæg fra Stilling. Og med den nuværende ordrebeholdning er virksomheden i gang med at ansætte nye medarbejdere, som forhåbentlig også kommer til at fejre jubilæum på arbejdspladsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144