23948sdkhjf

Tyve rendte med 63 store solcellepaneler

Ollerup Efterskole Sang & Musik er blevet 63 solcellepaneler fattigere, efter tyve har været på spil.

Det skriver Fyens.dk

Efterlysning

- På Ollerup Efterskole er vi stolte over, at en væsentlig del af vores strømforsyning kommer fra vores store solpanelpark som står indhegnet sydøst for skolen. 
Vi har desværre haft besøg af tyve, der har brudt ind og stjålet 63 solpaneler. 
Det er vi meget kede af, ligesom vi også synes, at det er ret ubehageligt at have den slags besøg. Det er sket inden for de sidste 2 døgn og vi er naturligvis meget interesseret i at vide om nogen skulle have hørt noget, set noget eller vide noget om det? I så fald hører vi meget gerne fra jer.

Kilde: Ollerup Efterskole på Facebook

Det var efterskolens to pedeller Niels Hansen og Bjarne Pedersen, der mandag kunne konstatere, at solcellerne manglede. Tyvene har sikret sig adgang til anlægget ved at klippe metalhegnet rundt om solcelleanlægget op.

Tyveriet af solcellerne blev straks meldt til politiet, der dog ikke vil foretage sig yderligere.

- Efterforskningen er afsluttet, og vi gør ikke mere ved den. Der er ingen fysiske beviser, og der er ingen vidner, der har meldt sig, forklarer Per Lydiksen Laursen, vicepolitiinspektør hos Fyns Politi.

Det ser derfor ikke ud til, at efterskolen får sine solceller igen. Ikke desto mindre har Niels Hansen og Bjarne Pedersen tjekket Den Blå Avis for at sikre sig, at de ikke er sat til salg der.

Efterskolen har også meldt tyveriet til forsikringselskabet, men hvor meget de stjålne solceller er værd, er endnu ikke opgjort.

Ollerup Efterskole Sang & Musik har før tyveriet stort set været selvforsynenede med strøm fra solcelleanlægget. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094