23948sdkhjf

Borgmester: Ingen biogas i Kolding Kommune

I sidste uge trak politikerne i Kolding støtten til et planlagt biogasanlæg på Venusvej i Koldings industrikvarter, fordi Nature Energy ikke kunne give en garanti for, at anlægget aldrig vil lugte.

Anlægget har været forsøgt placeret flere steder i kommunen, og Venusvej syntes, før politikernes kovending, at blive den endelig placering.

Nu bliver der imidlertid ikke forsøgt flere placeringer, lover borgmester Jørn Pedersen. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi kan se, at tilsvarende anlæg, placeret i industriområde, men med by endnu tættere på, ikke har problemer, men vi kan ikke give garanti. Så derfor ingen biogas og den grønne omstilling i Kolding og dermed også fra min side af, ingen opbakning til det noget sted i kommunen, for den garanti kan vi jo heller ikke give andre steder. På land eller i by, skriver Jørn Pedersen på sin Facebook-profil.

Sagen om det omstridte biogasanlæg skal formelt behandles på byrådsmøde den 25. februar, men på forhånd har Venstre, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet trukket deres støtte til anlægget.

Originalartikel: https://www.jv.dk/kolding/Borgmester-slaar-fast-Biogas-er-en-doed-sild-i-hele-Kolding-Kommune/artikel/2685103

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11