23948sdkhjf

Borgere i Vig har ikke opgivet at stoppe biogasanlæg

Tirsdag var der byrådsmøde i Odsherred Kommune, og her mødte en gruppe borgere op med 1.355 underskrifter mod et kommende biogasanlæg i Vig. Det skriver TV2 Øst

Der er dog den lille krølle på historien, at lokalplanen for anlægget for længst er vedtaget, og høringsperioden er dermed for længst udløbet.

Alligevel håber gruppen af Vig-borgere, at de kan ændre politikernes beslutning.

- Jo, men man kan sige, at der var rigtig mange borgere – mig selv inklusiv – der aldrig opdagede det, dengang der var indkaldt til møde om biogasanlægget og lokalplanen. Det var først i sommer, at der var mange, der opdagede, at lokalplanen var vedtaget. Jeg føler, at det er lavet lidt i hemmelighed, siger Jørgen Preuss, næstformand i Vig Familieby, til TV2 Øst.

Borgmester Thomas Adelskov afviser dog, at der skulle have været noget hemmelighedskræmmeri omkring anlægget, og han understreger, at vedtagelsen ikke kan ændres.

- Vi har gjort meget fra kommunen for at informere borgerne i området. Vi inviterede naboerne ned for at se et tilsvarende biogasanlæg i Solrød. Det var der vist 18, der tog imod, siger han til SN.dk.

Originalartikler: http://www.tveast.dk/artikel/borgere-afleverer-1355-underskrifter-mod-biogasanlaeg
https://sn.dk/Odsherred/Borgmester-Biogasanlaeg-kan-ikke-aflyses/artikel/807637

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094