23948sdkhjf

European Energy indgår aftale om salg af strøm fra solcelleparker

European Energy har indgået en rammeaftale med det schweiziske energiselskab Axpo. Aftalen dækker strømsalg fra European Energys fremtidige italienske solcelleparker, og aftalen dækker en samlet kapacitet på op til 300MW.

Aftalen er er den første af sin slags i Italien, da strømssalgsaftaler for solcelleparker i industriskala er et nyt forretningsområde i Italien. Parterne bag aftalen er enige om ikke at dele detaljer, men aftalen løber over mere end 12 år og er derfor væsentlig længere end de aftaler som traditionelt ses i Italien eller på andre europæiske markeder.

- Aftalen er et betydeligt skridt fremad for os i det italienske marked. Prisen og længden på aftalen gør, at vi kan tage aftalen med i banken, når fremtidige parker skal finansieres. Det betyder, at vi kan gennemføre en stor del af vores italienske projekter. Vi har et rigtigt godt forhold til Axpo. Vi håber på, at forholdet bliver endnu tættere, både i Italien, men også i andre markeder, hvor vi begge har interesser, siger Knud Erik Andersen, CEO i European Energy.

European Energy har en betydelig projekt portefølje i Italien. Projekterne er i forskellige faser af udvikling, hvor op til 150 MW er klar til opførelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109