23948sdkhjf

MHI Vestas gearer op i USA

Den danske producent af havvindmøller har valgt Boston som hjemsted for et nyt amerikansk hovedkvarter, der skal fungere som spydspids i et nyt amerikansk offshore-eventyr.

Kontoret åbner i løbet af de kommende uger, og det bliver Jason Folsom, der skal stå i spidsen for det med titel af US national sales director.

- Vi tror på, at den amerikanske offshore vindindustri starter en løfterig rejse, og vi forpligter os til at arbejde med vores partnere for at bidrage med vores seneste teknologi og erfaring i transformationen af energisektoren. Vores kontor i Boston er vores første skridt, før vi etablerer en egentlig supply chain, siger Anders Bondo Krogsgaard, co-CEO hos MHI Vestas.

Massachusetts er blandt andet interessant for MHI Vestas, fordi staten har udstedt rettigheder til at opføre 3,2 GW offshore vind – herunder blandt andet det 800 MW store Vineyard-projekt, som MHI Vestas har vundet.

Vineyard-havmølleparken kommer til at bestå af V164-9.5 MW-vindmøller, og installationen skal efter planen begynde i 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141