23948sdkhjf

Multi-forsyningsselskab på jagt efter ny direktør

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning med hovedsæde i Holstebro indleder nu processen med at finde en ny administrerende direktør.

Det sker, fordi nuværende administrerende direktør Jørn Zielke har opsagt sin stilling. Han har takket ja til et job i en international orienteret virksomhed i Østjylland.

Det skriver Vestforsyning i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen ser med fortrøstning på situationen.

- Vi er kede af at sige farvel til Jørn Zielke, men vi har lagt en strategiplan for de næste tre år, og den fortsætter vi uantastet med at føre ud i livet. Vores kunder vil ikke mærke til direktørskiftet, siger Nils Ulrik Nielsen.

Jørn Zielke fortsætter på fuld kraft i Vestforsyning de næste knap fem måneder. Han fratræder med udgangen af maj. Vestforsynings bestyrelse har på et møde tirsdag aften den 8. januar besluttet en rekrutteringsproces.

Nils Ulrik Nielsen venter, at en ny direktør kan være på plads efter sommerferien, så der højest bliver et kortere slip i ferieperioden.

Fratrædelse kommer uventet
Jørn Zielke har ved sin fratræden stået i spidsen for Vestforsyning i knap to år. Han havde regnet med at skulle bestride posten i en noget længere periode.

- Jeg har ikke læst jobannoncer i min tid i Holstebro. Men jeg har fået flere henvendelser fra rekrutteringsbureauer. De første afviste jeg. Men den sidste indebar nogle muligheder, som jeg ikke kunne modstå, siger Jørn Zielke og tilføjer:

- Vestforsyning er en god og velfungerende virksomhed. Da jeg kom, ventede jeg, at der skulle ske nogle ændringer, men det er meget lidt, vi har justeret på, siger Jørn Zielke.

Vestforsyning beskæftiger knap 170 medarbejdere og omsætter for lidt under en milliard kroner årligt. Selskabets hovedaktivitet er at levere varme, vand og el og foretage spildevandsbehandling.

Kunderne er hovedsageligt borgere og virksomheder i Holstebro Kommune. Vestforsyning ejes 100 pct. af Holstebro Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081