23948sdkhjf

Uudnyttede energibesparelser i virksomheder

En ny undersøgelse foretaget af energispecialisten Schneider Electric Buildings Denmark viser, at de danske virksomheder har mange uudnyttede muligheder for energibesparelser.
De danske virksomheder gør tilsyneladende ikke så meget som de kunne, når det drejer sig om energibesparelser i hverdagen. De små ting som at udskifte pærer til elsparepærer rykker ikke helt nok i det store perspektiv.

Undersøgelsen, som Schneider Electric Building Denmark har gennemført, viser, at syv ud af ti virksomheder prioriterer arbejdet omkring energibesparelser.

- Der er mange virksomheder, som tænker alibigrønt og tror, det er nok bare at udskifte elpærer og skrue ned for varmen, siger Jeppe Rasmussen, administrerende direktør hos energispecialisten, Schneider Electric Buildings Denmark til Jydske Vestkysten.

Hvis virksomhederne derimod arbejder systematisk med at nedbringe energiforbruget, vil der være langt mere at hente.

Mange virksomheder vil kunne spare op omkring 30 procent af energiforbruget, men som landet ligger i dag, opnår virksomheder typisk besparelser på omkring 10 procent, da indsatsen ofte ikke er systematisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125