23948sdkhjf

Dansk Energi udnævner ny vicedirektør

Anders Stouge er navnet på Dansk Energis nye vicedirektør. Han skal medvirke til at ruste energiselskabernes brancheorganisation yderligere og sætte den fremadrettede energipolitiske kurs for sektoren.
47-årige Anders Stouge kommer til Dansk Energi fra et job som branchedirektør i DI Energibranchen.

Med i bagagen har Anders et omfattende erfaringsgrundlag inden for det energipolitiske felt samt et dybdegående kendskab til energisektoren.

Ansættelsen sker for at ruste Dansk Energi yderligere i forhold til de store forandringer som energisektoren skal igennem i de kommende år.

Sektoren skal omstilles til langt mere vedvarende energi, energiforbruget skal effektiviseres, og det stærke fundament i det velfungerende elnet skal udbygges yderligere.

- Jeg er glad for, at Anders har valgt at fortsætte sin karriere i Dansk Energi. Anders kommer med en betydelig erfaring på det energipolitiske felt og med et indgående kendskab til sektoren og den industri der omgiver energisektoren, siger Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi.

Dansk Energi står dermed ledelsesmæssigt godt rustet til at sikre rammerne for den energisektor, der bliver omdrejningspunktet i kampen for at realisere de politiske visioner om uafhængighed af fossile brændsler og sin væsentlige andel af det globale marked for energiteknologiske løsninger.

Tiltrædelsesdatoen fastlægges efter nærmere aftale med Dansk Industri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109