23948sdkhjf

Det Sker: European Solar Days

I perioden 12.-14. maj afholder Danmark for første gang European Solar Days, hvor i alt 17 europæiske lande fejrer solenergien og dens muligheder.
Gennem en række planlagte events rund omkring i landet, kan danskerne komme tæt på solenergiens mange fordele.

Ses der på hele Europa, er der planlagt 7.000 events, hvor der alt i alt forventes at deltage 500.000 deltagere.

Solenergi dagene løber over 3 dage, og der er arrangeret 40 forskellige lokale events fordelt over hele landet. Det betyder, at alle har mulighed for at se et solenergianlæg, både store solenergianlæg på størrelse med en fodboldbane og mindre anlæg, der sørger for varme eller strøm i lokale bygninger.

De mange events, der løber af stablen i løbet af Solar Days, kan gøre danskerne klogere på udnyttelsen af solenergi. Arrangementerne omfatter foredrag og konferencer, udstillinger, besøg hos anlægsværter, producenter og installatører, temadage på skoler og universiteter, konkurrencer og meget mere.

Danskerne bør derfor sætte en sol i kalenderen den 12.-14. maj og holde øje med www.solardays.dk , der løbende bliver opdateret med, hvad der foregår hvor og hvornår.

Solenergibranchen har fået European Solar Days til Danmark for at sætte fokus på, at solen er en fri, ubegrænset vedvarende energikilde, vi kan bruge til at producere varme og el med via solfangere og solceller, og at solenergi kan anvendes både i private hjem og som en del af en central varme- eller energiforsyning.

Kilde: www.solardays.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079