23948sdkhjf

Ny spiller på gasmarkedet

Energiselskabet SE er netop gået ind på gasmarkedet og har på kort tid fået mange naturgaskunder i Syd- og Sønderjylland.
El, fibernet, hvidevarer og telefoni får nu følgeskab af naturgas på den efterhånden omfattende hylde af tilbud hos energiselskabet SE.

- Vi har valgt også at satse på naturgas for at kunne tilbyde hele paletten af produkter til vores kunder. For på den måde at gøre forbruget nemt, overskueligt og prisbevidst, siger salgschef Palle Larsen, SE.

SE vurderer, at omkring 38.000 kunder i Syd- og Sønderjylland i dag allerede har naturgas, som er det mest miljøvenlige og billigste fossile brændstof.

- Naturgassen er den samme, og vi kan håndtere hele leverandørskiftet. Samtidig får kunderne en leverandør, de i forvejen kender til, og som de selv er andelshavere hos. Så på den måde er det super nemt og hurtigt at spare penge, siger Palle Larsen.

Mange kunder har allerede henvendt sig, og SE glæder sig over en foreløbig succesfuld lancering med allerede knapt 1000 naturgaskunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094