23948sdkhjf

Underskud i Elro

Højere elpriser og færre kunder end ventet gav et mindre minus i energifirmaet.
Det kronjyske energiselskab Elro levede ikke op til egne forventninger for 2010, hvor forventningen var et overskud.

Nettoomsætningen var ligesom i 2009 omkring én mia. kr. Til gengæld viste bundlinjen et minus på 9,76 mio. kr. mod et overskud på 81,7 mio. kr. efter skat året før.

- Resultatet skyldes, at toppen af overskuddet i ELRO Handel blev reduceret ultimo året på grund af de voldsomt stigende elpriser. Tilgangen af kunder i Skyline levede desuden ikke helt op til forventningerne, forklarer bestyrelsesformand Nikolaj Per Schøler

Vil sætte skub i det intelligente elnet
I forhold til regeringens målsætning om en udvidelse af vindkraft er det Elros ledelses opfattelse, at det kun kan gå for langsomt med at etablere og skabe forudsætningerne for at drive et intelligent elsystem, således at man er gearet til de ændringer i produktionen og forbruget af energien, der vil ske i løbet af de næste år.

- Disse målsætninger kræver at der sættes fokus på det system, der skal dirigere energiproduktionen hen til energiforbrugeren, og her bliver distributionsnettet den største udfordring, sagde bestyrelsesformanden.

Genvalg til bestyrelsen
Elros årsregnskab blev fremvist på selskabets generalforsamling i det nye domicil.

I den forbindelse blev også afholdt valg til bestyrelsen. Udfaldet blev genvalg til bestyrelsesformand Nikolaj Per Schøler, bestyrelsesmedlemmerne Svend Aage Nielsen og Sten Petersen samt suppleant Henning Hansen.
Læs mere om: elro
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078