23948sdkhjf

Fyret energichef ansat hos Biofos

Den tidligere energichef på Amager Bakke Dan Fredskov er netop ansat i en nyoprettet stilling som plan- og projektchef hos spildevandsvirksomheden Biofos.

- I Biofos vil Dan få ansvar for den samlede opgaveportefølje inden for udvikling, planlægning, miljø, projekter og anlæg. En konkret opgave er blandt andet at oprette en ny planafdeling i Biofos for at styrke vores indsats inden for planlægning, skriver selskabet på sin hjemmeside.

Et andet konkret ansvarsområde for den 58-årige Dan Fredskov bliver at gennemføre en samlet investeringsplan på ca. 1 mia. kr. i Biofos’ renseanlæg, så selskabet fra 2025 kan imødekomme den øgede belastning på renseanlægget, der kommer til at opstå som følge af den store vækst i befolkningen i hovedstadsområdet.

Fra energichef til projektchef
Dan Fredskov har senest været ansat hos ARC Amager Ressource Center. Fra 2007 som energichef, senere som konstitueret direktør i perioden fra Ulla Röttgers afgang til at Jacob Hartvig Simonsen tog over i sommer. Derefter var han igen ansat som energichef - en stilling han blev fyret fra i starten af september. 

Fyringen kom som konsekvens af, at kommunen.dk siden maj havde afsløret, hvordan ARC i mindst otte år har brudt udbudsreglerne systematisk.

- Baggrunden er, som I dygtigt har afdækket, at vi ikke har været dygtige nok til at lave udbud. På den baggrund har vi vurderet, at det er bedst for ARC og bedst for Dan Fredskov, at vores veje skilles, sagde Jacob Hartvig Simonsen i forbindelse med fyringen.

Nu har Dan Fredskov altså startet et nyt kapital i sit arbejdsliv i stillingen som plan- og projektchef i Biofos.

Om Biofos
Biofos er Danmarks største spildevandsvirksomhed

Selskabet renser spildevandet for 1,2 mio. indbyggere i hovedstadsområdet på de tre renseanlæg Lynetten, Avedøre og Damhusåen.

Ressourcerne i spildevandet udnyttes til klimavenlig energi i form af el, biogas og fjernvarme til forsyningsnettet. 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125