23948sdkhjf

BWSC lander stor kraftværks-ordre

BWSC skal opføre forbrændingsanlægget Hooton Bio Power Ressource Recovery Centre Project i Storbritannien. Samtidig har kraftværkspecialisten fået en kontrakt på drift og vedligeholdelse, der løber i 15 år.

Det er udvikleren CoGen, der står bag kraftværket, som bliver det første ikke-subsidierede forgasningsanlæg i Storbritannien. Samtidig skulle det blive den største af sin slags i Storbritannien.

Værket skal forgasse omkring 240.000 tons affald om året, hvilket vil generere mere end 200 GWh elektricitet svarende til behovet i 50.000 britiske hjem.

- Beslutsomhed og konstruktivt samarbejde har ført dette vigtige affaldsforgasningsprojekt over målstregen. Anlægget vil bidrage til BWSC’s allerede omfattende erfaring på det britiske market; erfaring, der vil bane vejen for en vellykket projektgennemførelse. Hooton Bio Power er et godt eksempel på, at BWSC konstant stræber efter at udvikle nye mere energieffektive løsninger til gavn for vores kunder og miljøet, udtaler Nikolaj Holmer Nissen, der fornyeligt blev udnævnt som adm. direktør i BWSC.

Det forventes, at anlægget er oppe og køre i løbet af andet halvår af 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046