23948sdkhjf

Coop dropper overskudsvarmen

Partierne bag sommerens energiaftale ønsker at fremme brugen af overskudsvarme, blandt andet ved at lempe elvarmeafgiften og afsætte 100 millioner kroner fra 2020 til omlægningen af reglerne for overskudsvarme.

Ikke desto mindre mener Coops energichef Peter Kjærgaard Svendsen ikke at energiaftalen adresserer de største hurdler for at udnytte overskudsvarmen i Coops butiksnet, som omfatter 1.100 butikker.

- Lige nu er overskudsvarme derfor pillet fuldstændig af brættet i Coops energiprogram. Da jeg præsenterede næste års energiplan for ledelsen, stod der intet nævnt om overskudsvarme. Jeg er nødt til at præsentere målsætninger, der kan realiseres, og når rapporteringskrav er høje og afgiftsforhold ukendte, giver det sig selv, at man fokuserer på noget andet, siger Peter Kjærgaard Svendsen til Dansk Handelsblad.

Peter Kjærgaard Svendsen fortæller, at der absolut ikke vil være nogen begrænsninger for at udnytte varmen og sælge det videre, hvis vilkårene er til det, men indtil videre retter Coop skytset et andet sted hen for at spare på energien.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084