23948sdkhjf

Arcon Sunmark får ny direktør

Han kommer fra MHI Vestas

Ole Nørskov Dalby har besluttet at fratræde stillingen som adm. direktør i Arcon-Sunmark.

Derfor er Thomas Karst ansat som ny adm. direktør i Arcon-Sunmark.

Thomas Karst har været ansat i energibranchen siden 1999 og kommer senest fra en stilling som Senior Vice President i MHI Vestas Offshore Wind. Han kommer til Arcon-Sunmark med en omfattende erfaring og kompetence inden for ledelse, internationalt salg og forretningsudvikling.

Thomas Karst tiltræder så snart han kan frigøres fra sin nuværende opgave i MHI Vestas Offshore Wind, hvilket vil ske inden for få måneder.

 - Der er på globalt niveau en øget generel forståelse af behovet for vedvarende energi som en bærende del af energiforsyningen. Storskala solvarmesystemer fra Arcon-Sunmark repræsenterer en innovativ teknologi med betydelige muligheder inden for omkostningseffektive energiløsninger til både fjernvarme og industrielle processer. Det glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere i Arcon-Sunmark samt samarbejdspartnere i Danmark og resten af verden, siger Thomas Karst, ny adm. direktør, Arcon-Sunmark.

Siden 2017
Ole Dalby har siddet i chefstolen hos Arcon Sunmark siden april 2017, hvor han afløste Søren Elisiussen

Ole Dalby fratræder senest med udgangen af december 2018.

- Bestyrelsen ønsker Ole Nørskov Dalby held og lykke med fremtidige udfordringer, skriver Arcon Sunmark i en pressemeddelelse.

 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078