23948sdkhjf

Lindab på opkøb i Danmark

Den svenskejede producent af ventilationsløsninger og bygningsstål har overtaget aktiviteterne i Juvenco A/S.
Juvenco har gennem 35 år etableret sig som leverandør af ventilatorer, og med købet øger Lindab sin tilstedeværelse på markedet for indeklimaløsninger i Danmark:

- Overtagelsen er i overensstemmelse med vores strategi om at udvide distributionen og produktudbuddet til vore ventilationskunder. Det styrker vores position i Danmark, som i forvejen er et af vore hovedmarkeder, siger koncernchef David Brodetsky.

Juvenco omsætter årligt for knap 11 mio. kroner og har kontor i Ishøj ved København i nær tilknytning til en af Lindabs store filialer. Med overtagelsen flytter medarbejdere nu ind i Lindabs lokaler.

Lindab oplyser, at aftalen er led i et generationsskifte hos Juvenco, og de hidtidige ejere vil i en overgangsperiode være tilknyttet som rådgivere.

Om Lindab-koncernen
Lindab har cirka 4.500 medarbejdere i 31 lande og havde i 2009 en nettoomsætning på 7.019 mio. SEK. Hovedkontoret ligger i Grevie udenfor Båstad i Sydsverige.

Virksomheden udvikler produkter og systemløsninger i tyndplade og stål. Aktiviteterne er opdelt i to forretningsområder; Profil og Ventilation.

Forretningsområdet Ventilation leverer komponenter og systemløsninger til ventilationsbranchen, mens Profil leverer stålbygningskomponenter og byggesystemer til erhvervs- og boligindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094