23948sdkhjf

Vindfirma klager over kommunal afgørelse

Udsigten til et politisk flertal imod vindmølleprojekter i Syddjurs Kommune kan betyder, at de ressourcer firmaet Ecopartners de seneste 12 måneder har brugt på et vindmølleprojekt har været spildt.
Det seneste års tid har Ecopartner arbejdet med planer for et vindmølleprojekt i Syddjurs Kommune.

Ressourcerne brugt på projekterne kan dog vise sig at være spildt, da et flertal i Syddjurs Byråd bestående af Socialdemokraterne, SF og DF vil afvise projekterne ved det afgørende byrådsmøde d. 28. april.

Beslutningen skuffer ejer af Ecopartner Erling Salling Olesen, da området er udpeget som steder, hvor der kan opstilles vindmøller.

Overvejer at klage
Skulle der vise sig et politisk flertal imod planerne for vindmølleparker i Kærende er Erling Salling Olesen klar til at klage over sagen.

- Jeg er nødt til at undersøge, om sådan en afgørelse kan prøves op ad i systemet. Jeg har præsenteret et projekt i et geografisk område, der i byrådets egen kommuneplan er udpeget til at rumme vindmøller. Det hænger ikke sammen, hvis byrådet siger nej til at tillade møllerne, siger Erling Salling Olesen, til aarhus Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078