23948sdkhjf

Vestforbrænding udvider atter sit fjernvarmeområde

Selvom el-produktionstilskuddet bortfalder, og det kunne have betydet store prisstigninger på varmen, så er det alligevel lykkedes Vestforbrædning at snige sig uden om den del

 - Vestforbrændings løbende fjernvarmeudbygninger har til nu, og ud over væsentlige klimaeffekter, kunnet sikre de lave fjernvarmepriser. Denne prispolitik fortsætter vi med i årene fremover, siger Vestforbrændings chef for Energi og Distribution, Per Wulff.

Det er ikke kun prispolitikken, der fortsætter fremover. Der er også godt gang i den videre udbygning af selskabets fjernvarmeområder.

Gennem de seneste 12 år har Vestforbrænding udvidet fjernvarmenettet svarende til opvarmning af 15.500 parcelhuse i 2006 til opvarmning af 36.982 parcelhuses forbrug i 2018.

- Hertil kommer det senest godkendte fjernvarmeprojekt i Lyngby, som kommer til at forsyne sammenlagt, hvad der svarer til 2.200 parcelhuses forbrug, fordelt på 65 boliger og boligforeninger og 31 erhvervsvirksomheder, oplyser Vestforbrænding til Energy Supply.

Det nyeste projekt starter op omkring årsskiftet når de forskellige ydelser har været i udbud og projektet forventes færdiggjort på ca. 2 år.

Med de samlede fjernvarmeudvidelser, hvor der er konverteret fra naturgas til fjernvarme er miljøet sparet for en årlig CO2 udledning fra brugen af naturgassen på sammenlagt 91.000 ton/år. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094