23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Cowi A/S
Majken Schultz, professor på Copenhagen Business School – Handelshøjskolen er udtrådt af bestyrelsen. Hans

Ole Voigt, direktør i Novo Nordisk A/S er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Dansk Industri
Bolette Christensen forlader organisationen og posten som direktør. Samlet har hun været hos DI i 17 år og været direktør siden 2003.

Dansk Vækstkapital
Lars Nørby Johansen er udnævnt til formand for bestyrelsen, og øvrige bestyrelsesmedlemmer er: Birgit W. Nørregaard, Nina Movin, Michael Ring, Viggo Nedergaard Jensen, Asbjørn Berge samt Peter Erik Hansen.

Dansk Vækstkapital skal stå i spidsen for udmøntningen af aftalen mellem regeringen, F&P, ATP og LD om at stille 5 mia. kr. til rådighed som risikovillig kapital til investeringer for iværksættere samt små og mellemstore virksomheder.

Rambøll A/S
Flemming Bligaard Pedersen er fratrådt som bestyrelsesformand for Rambøll Danmark A/S til fordel for Knut Akselvoll. Michael Rosenvold er samtidig indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem.

TS Tech ApS
Dorthe Bech Sandholdt, Henrik Lausten Jørgensen og Thomas Sandholdt er alle indtrådt i bestyrelsen for TS Tech ApS.

TS Tech er en installatørvirksomhed der arbejder inden for elarbejde, marine & energi, it & netværk, lys & lyd, sikring & overvågning samt offshore-løsninger.

Vattenfall A/S
Erland Christensen er udtrådt af bestyrelsen. Jørgen Nielsen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11