23948sdkhjf

Dansk energi-ekspert på svenske hænder

Opkøbet skal være springbræt for ÅFs vækst i de nordiske lande.

Den svenske ingeniør- og designvirksomhed ÅF har købt energi-eksperten P.A.P i Danmark.

P.A.P er grundlagt i 1906 og tilbyder rådgivende, tekniske og administrative ingeniørydelser inden for adskillige forretningssegmenter såsom transformerstationer, transmission, distribution, vedvarende energi og kraftvarme.

- Vi ser frem til at blive en del af ÅF, en af de største virksomheder inden for ingeniørog designtjenester i Skandinavien. Vores kunder og medarbejdere vil drage fordel af vores fælles kapacitet og kompetencer. Sammen vil vi kunne påtage os store projekter med transmission og distribution, siger Carsten Eichstedt, CEO for P.A.P.

P.A.P fortsætter som en selvstændig juridisk enhed. Carsten Eichstedt fortsætter som direktør. Ledergruppen fortsætter, igangværende projekter og samarbejder forløber som hidtil. Selskabet vil fortsat have hovedsæde på Langebrogade i København og lokalafdelinger i Aarhus og Aalborg.

Platform for yderligere vækst
For ÅF skal opkøbet fungere som platform for yderligere vækst for i de nordiske lande.

- Danmark er et prioriteret og interessant marked for os med kommende investeringer i det danske strømnetsystem. P.A.P har omfattende kompetencer inden for transmission og distribution, hvilket supplerer vores tilbud og vil muliggøre yderligere vækst på energiområdet i Norden, siger Jonas Gustavsson, President og CEO for ÅF.

P.A.P. konsolideres med ÅF Gruppen fra oktober 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079