23948sdkhjf

Opslagsværk fremmer viden om varmepumper

Dansk Energi lancerer bogen ’Den lille blå om Varmepumper’, som er et lettilgængeligt opslagsværk for alle, der arbejder med energibesparelser i nye og eksisterende bygninger ved hjælp af varmepumper.
Energistyrelsen har derfor i samarbejde med Dansk Energi udgivet ”Den lille blå om Varmepumper”, som led i indsatsen for at udbrede varmepumper og dermed reducere danske boligers energiforbrug:

- Det er vores håb, at ”Den lille blå om Varmepumper” bliver et nyttigt værktøj for alle, der installerer varmepumper fremover. Bogen medvirker desuden til at udbrede kendskabet til varmepumper, så Danmark kan leve op til det overordnede mål om at minimere energiforbruget i bygninger, uden anvendelse af fossile brændsler, siger Jørn Borup, forskningskoordinator i Dansk Energi.

Målrettet alle der arbejde med varmepumper
Bogen giver et godt overblik over hvilke typer varmepumper, der er på markedet, energimæssige og økonomiske nøgletal, eksempler og sammenligninger med andre opvarmningsformer samt gode råd til brug af varmepumper og installation af disse. ’Den lille blå om Varmepumper’ udkommer i et oplag på 10.000 stk.

Målgruppen er energikonsulenter, rådgivende ingeniører, installatører og andre, der arbejder med energieffektivisering af bygninger ved anvendelse af varmepumper og udsendes til VVS’ere, og energikonsulenter.

- Vi har oplevet et stigende behov for tilgængelig viden om varmepumper. Et stigende antal danskere har fået øjnene op for fordelene i en varmepumpe til boligen. Men det er vigtigt, at både kunder og installatører kan få den nødvendige viden og tryghed omkring varmepumpen, siger Jørn Borup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109