23948sdkhjf

Siemens Gamesa rykker rundt i toppen

Vindmølleproducenten går ind i en ny strategisk fase – og det kræver nye topfolk

Siemens Gamesas nuværende CFO, Miguel Ángel López, bliver med virkning fra 1. december udnævnt til bestyrelsesformand. Det er en post, han overtager efter Rosa Garcia, som forlader Siemens-koncernen.

Den ledige stilling som CFO overtages i stedet af David Mesonero, der hidtil har været direktør for udvikling, strategi og integration.

Derudover forlader Ricardo Chocarro, der har været CEO for Siemens Gamesas onshore-division, virksomheden. Hans stilling vil midlertidigt blive varetaget af Mark Albenze, der samtidig er CEO for koncernens Service-division.

Endelig har Siemens Gamesa bestemt sig for at oprette en ny stilling som chief operating officer (COO), som vil blive besat senere på året.

Med ændringerne afslutter Siemens Gamesa første fase i en storstilet strategiplan, der skal sikre vindmøllekoncernen globalt lederskab.

- 18 måneder efter fusionen afslutter vi første fase af vores strategiske plan centreret omkring fusion og stabilisering af selskabet. Vi har opnået en del, når det drejer sig om at vinde nye forretninger og integrere vores virksomhed. I næste fase skal vores indsats fokuseres på at udnytte økonomiske stordriftsfordele og skabe fundamentet for bæredygtig profitabilitet, siger Markus Tacke, CEO for Siemens Gamesa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157