23948sdkhjf

Også pænt overskud i SE

Efter nogle år præget af store forandringer melder SE, at fundamentet nu er klar til vækst. I 2015 skal resultatet før afskrivninger mere end fordobles.
SE (tidl. Syd Energi) formåede i 2010 at skabe et positivt resultat før afskrivninger (EBITDA) på 254 mio. kr.

Det samlede resultat endte med et minus på 122 mio. kr. Det skyldes selskabets store investeringsprogram i bl.a. fibernettet, som medfører store løbende afskrivninger på aktiverne i årene fremover.

- Vi er meget tilfredse med det flotte og lønsomme årsregnskab. De seneste år har vi arbejdet målrettet for at skabe grobunden for fremtidens vækstpotentiale. Et potentiale, der nu begynder at give afkast med flotte salgstal indenfor både energi og fiberbredbånd, udtaler Niels Duedahl, adm. direktør i SE.

Allerede i 2011 ventes EBITDA at nå 320 mio. kr. og 670 mio. kr. i 2015.

Elsalg over al forventning
Energisalget sprængte årets budgetter, der efter et flot 2009 endda var blevet mere ambitiøse. El-salget til erhvervskunderne endte på 535 mio. kWh,, 87 % over budgetteret. Antallet af nye private el-kontrakter steg med 32.000, og overgik dermed budgettet med 31 %:

- Det flotte salgsår skyldes i høj grad, at vi har lært vores målgruppers behov meget bedre at kende, og kan derfor komme langt bedre i dialog med vores målgrupper, med mere direkte og klare budskaber. Samtidig har vi fået skabt et langt stærkere indkøbssetup, med vores nye strategiske partnere Waoo! og Danske Commodities, udtaler Niels Duedahl.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.38