23948sdkhjf

Ineos fyrer igen i Danmark

Sidste år overdrog Ørsted sin olieforretning til Ineos. Efterfølgende etablerede Ineos et dansk selskab Ineos Oil & Gas Denmark med kontorer i både København og Esbjerg.

I februar i år måtte selskabet dog svinge sparekniven for første gang, Dengang gik det ud over 65 medarbejdere af de omkring 350, der på det tidspunkt var ansat i den danske forretning.

I sidste uge måtte Ineos til det igen. Denne gang er det 40 medarbejdere, der ufrivilligt må forlade organisationen, herunder tre platformchefer.

Det skriver JydskeVestkysten.

Den seneste fyringsrunde rammer både i Esbjerg og København og Ineos er nu nede på knap 200 ansatte i Danmark.

- Det er naturligvis beklageligt for de ansatte, det går ud over, men vi er nødt til at tilpasse os et ejerskab, hvor hver enkelt enhed i højere grad sørger for sig selv. For eksempel har vi tidligere leveret en del support til Norge, siger Flemming Horn Nielsen, operationsdirektør for ineos i Danmark.

Tilpasningen af organisationen betyder at et lille antal operationelle stillinger flyttes fra København til Esbjerg, samtidig med at Ineos i København flytter fra kontorlokalerne i Gentofte til en anden lokation.

Ineos Oil & GAs Denmark består af operatørskabet på oliefeltet Siri samt dets satellitter Nini, Nini Øst og Cecilie, andelen på det Hess-opererede felt Syd Arne samt en række udviklingsområder, hvoraf Solsort og Hejrefeltet er de væsentligste.

Aktiviteter som vil fortsætte upåvirket, oplyser Fleming Horn Nielsen til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094