23948sdkhjf

Eniig sælger ud igen

I sidste uge var det gadelygterne - i denne uge er det Utility Solutions

I sidste uge skilte Eniig sig af med gadelygterne, der røg over til Verdo. I denne uge er det aktiviteterne i Utility Solutions, der sælges fra.

Køber er Elcon, som med opkøbet styrker sin eksisterende forretning inden for det el-tekniske område infrastruktur og forsyning.

- Energioptimering er en integreret del af Elcons agenda. I det lys er købet er Utility Solutions interessant, fordi vi på el-forsyningen kan bidrage til både at skabe et velfungerende samfund og en renere planet, siger regionsdirektør hos Elcon, Jens Christian Lundholt.

Også direktør Jesper Knudsen er tilfreds med opkøbet.

- Vi udbygger vores dækningsområde i Midt- og Nordjylland og føjer med overtagelsen af denne afdeling placeret i Støvring endnu en lokal afdeling til vores landsdækkende virksomhed, siger Jesper Knudsen, der fortæller at kontoret i Støvring vil bestå og at alle medarbejdere fortsætter som hidtil.

Han fortæller, at udvidelsen af de el-tekniske specialkompetencer er en højt prioriteret del af Elcons strategi.

- Utility Solutions har 15 højt specialiserede medarbejdere, der er eksperter i vedligeholdelse og anlægsarbejde på elforsyningsanlæg. Sammen med Elcons eksisterende medarbejdere på dette område, er vi nu i stand til at løse alt fra enkelte vedligeholdelsesopgaver til store komplekse anlægsprojekter på energiens motorveje, forsætter Jens Christian Lundholt.

Overtagelsen af Utility Solutions træder i kraft pr. 31. oktober 2018.

Parterne ønsker ikke at oplyse prisen på Utility Solutions.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094