23948sdkhjf

Hver tiende virksomhed er dansk

Danmark er stærkt repræsenteret på verdens største vindkonference og -udstilling.

I alt 1.467 virksomheder har booket en stand på WindEnergy Hamborg, der slår dørene op i næste uge.

Det er tredje udgave af WindEnergy Hamborg og igen i år er der en stærk repræsentation af danske udstillere. I alt 136 danske virksomheder er registreret som udstillere på messen. Heraf har 102 valgt at tilslutte sig den danske fællesstand - Pavilion of Denmark - som findes i hal B1.EG.

Med 1.885 kvm fylder de mange virksomheder en hel hal, hvilket giver en unik atmosfære i forhold til de andre haller. 

- Pavilion of Denmark er et utrolig værdifulgt brand og samlingssted for de virksomheder, der er til stede i Hamborg. Med 102 virksomheder er det den største Pavilion of Denmark til dato, både målt på antal virksomheder og arealstørrelse, og jeg er sikker på, at hele konceptet og setuppet vil blive imponerende og vise den danske vindindustri frem fra sin bedste side, siger Søren Rasmussen, General Manager i Danish Wind Export Assocition (DWEA), der står bag Pavilion of Denmark. 

I løbet af de fire dage som messen og konferencen varer, vil der løbende være forskellige aktiviteter på Pavilion of Denmark. Tirsdag d. 25 september, på messens første dag, besøger Energi-, Forsynings - & Klimaminister Lars Chr. Lilleholt WindEurope konferencen og herefter Pavilion of Denmark for at hilse på udstillerne og mødes med industrien.

Udover ministerbesøget vil der tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16.45 være et indlæg af en af industriens topfolk under overskriften Wind Vision. Her vil topfolk fra Vattenfall, Vestas Wind Systems og MHI Vestas Offshore Wind give deres vision og fremtidsperspektiv for industrien.

WindEnergy Hamborg finder sted den 25. til den 28. september. Messen fordeler sig over 12 udstillingshaller og byder desuden på en stor konference, der arrangeres af WindEurope.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109