23948sdkhjf

Ørsted og Solar indgår otte-årig aftale

Solar sætter sig på øget andel af indkøb, logistik og lagerstyring

Ørsted og Solar har indgået en aftale, der øger fleksibiliteten i Ørsteds sourcing-setup, herunder til driften af elnettet i Radius Elnet A/S forsyningsområde i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Solar kommer til at varetage en øget andel af indkøb, lagerstyring og logistisk setup relateret til de mange drifts- og projektfunktioner i Ørsted.

- Solar har leveret en samlet løsning, med en fleksibilitet, der frigør ressourcer hos os og vores eksterne entreprenører, da vi nu kan få leveret materialer både via Solar’s webshop og distributionssystem til en vilkårlig site, og til vores egne lokale lagre, hvor Solar også kan støtte med opgaver som f.eks. lageropfyldning. Aftalen dækker en langt større mængde materialer end tidligere og en række logistik services, som understøtter vores evne til at levere hurtigt og præcist, siger Anders Vikkelsø, Senior Vice President i Ørsted og næstformand i Radius.

Historisk set har Ørsted håndteret næsten al indkøb og logistik selv, men har nu overladt leverancer til sites til Solar for en stor del af materialerne, da Solar har speciale i netop dét.

Det forklarer Leif Skjoldborg Hansen, der er ansvarlig for aftalen med Solar. Som eksempel peger han én af aftalens indbyggede serviceaftaler; Solar’s FastBox-koncept.

- For eksempel skulle Radius’ entreprenører altid til et centrallager i Ballerup for at hente manglende materiel, mens de i dag kan bestille via en app, får leveret materiel og værktøj direkte på sitet inden for 60 minutter, forklarer han. 

 Aftalen løber over de kommende otte år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084