23948sdkhjf

Ewii bliver endnu en datter fattigere

Energikoncernen Ewii har solgt sit datterselskab Ewii Telecare til Tunstall Nordic AB, der er en del af den engelske koncern Tunstall Healthcare Group.

Salget er kulminationen på fire måneders aktiv søgen efter en køber eller en partner til Ewii Telecare og afslutningen på et fire års engagement i telemedicin.

-  Der er et meget stort potentiale i sektoren, men siden vi i starten af 2018 valgte at fokusere på vores kerneforretning, har vi prioriteret at finde den helt rigtige partner, og det er jeg sikker på, vi har med Tunstall, siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii og direktør for Ewii Telecare.

Ewii Telecare blev i februar prækvalificeret til både borgerdelen og medarbejderdelen i det første nationale fællesudbud på telemedicin, hvilket spiller en væsentligt rolle for Tunstall i planerne med Ewii Telecare. Tunstall vil nemlig med opkøbet styrke sin forholdsvis markante position på det danske marked.

Ewii Telecare og samtlige medarbejdere i selskabet blev fra 1. september 2018 en del af Tunstall Danmark A/S men fastholder adressen i Odense.

De to parter er enige om ikke at offentliggøre salgsprisen.

Historien om datterselskaberne

Det er ikke første gang i år, at Ewii sælger fra.

I maj solgte Ewii datterselskabet Midtjysk Køleservice til JF Køleteknik.

Senere på måneden overdrog Ewii Energiteknik de kommercielle aktiviteter inden for VVS og fjernvame til tre nye ejere. De nye ejere er Brøndum, Munck Forsyningsledninger og MN Rør- og totalentreprise. 

I sidste uge kom det så frem, at Ewii har lagt ansvaret for Ewii Mobility og køretøjet Tripl i hænderne på det hollandske selskab Noorenz.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078