23948sdkhjf

Amerikansk ordre til Siemens

Siemens Energy har modtaget en ordre fra Minnesota Power Generation om levering af 35 stk 3 MWSWT-3.0-101 direct drive vindmøller.
Vindmøllerne, som har en samlet kapacitet på 105 MW, skal anvendes i Bison 2 vindmølleparken i North Dakota, som ejes af Minnesota Power Generation.

Aftalen omfatter transport, installation og idriftsættelse af vindmøllerne samt en treårig service- og vedligeholdelsesaftale. Leveringen begynder i august 2012 og vindmøllerne forventes idriftsat ved udgangen af 2012.

- Vi er glade for at kunne gøre brug af Siemens innovative direct drive teknologi til at frigøre de store vindressourcer i North Dakota. Dette viser vores engagement i fortsat at forbedre vores tjenesteydelser til vores kunder og aktionærer i de kommende år, siger Al Rudbeck, vicepræsident ved Minnesota Power Generation.

Det er Siemens’ 3. ordre på direct drive møller i USA. Tidligere er de kommet fra Minnesota Power’s Bison 1 i North Dakota og Oklahoma Gas & Electric’s Crossroads i Oklahoma. Bison 1 og 2 vindmølleparkerne har potentiale til at levere energi til over 50.000 hjem i Minnesota.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078