23948sdkhjf

Energi Fyn på opkøb

Tusindvis af kunder skifter selskab

Energi Fyn har underskrevet en aftale om køb af Engros Gas A/S. Aftalen betyder, at Energi Fyn overtager 5.000 gaskunder, som hidtil har fået leveret naturgas fra Gulstrøm og Natur-Energi.

Det skriver Energi Fyn i en pressemeddelelse.

I foråret overtog Energi Fyn 60.000 gaskunder ved købet af Nature Energy, og fra den 31. august 2018 vil yderligere 5.000 gaskunder hos Gulstrøm og Natur-Energi overgå til Energi Fyn.

- Vi har i en årrække set gassalg som et forretningsområde, der ligger i naturlig forlængelse af vores eksisterende forretning, så det er med stor tilfredshed, at vi nu overtager yderligere 5.000 gaskunder. Kunderne passer godt ind i vores eksisterende kundeportefølje, så da muligheden opstod, var vi naturligvis interesseret, siger Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Vækst gennem konsolidering
Det er ingen hemmelighed, at Energi Fyn har et mål om at skabe vækst gennem konsolidering samt udvikling af nye og eksisterende forretningsområder.

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores forretning og have en konkurrencedygtig produktportefølje. Med overtagelsen af Nature Energys og nu Engros Gas' kunder styrker vi vores position på markedet, siger Finn Andersen.

Aftalen mellem Energi Fyn og Engros Gas A/S træder i kraft den 31. august 2018. Der er indgået en administrationsaftale, som betyder, at de 5.000 kundeforhold fortsat administreres af Engros Gas A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078