23948sdkhjf

Salg sat på pause: Lunken ordrebog kom i vejen

For godt et år siden kom det frem, at ejerkredsen bag Aalborg Energie Technik (AET) gik i salgstanker. I april i år fortalte administrerende direktør Hans Erik Aaschou til Energy Supply, at der var stor interesse for virksomheden, der udvikler løsninger inden for biomassefyrede anlæg, kraftværker og kombinerede kraftvarmeværker. 

Men han fortalte også, at man ikke ville sælge for enhver pris.

Situationen har nu ændret sig. Det fortæller selskabets adm. direktør Hans Erik Askou til Finans.

- Der er nye projekter på vej, de skal nok komme, men det trækker lidt ud. Den lidt lunkne ordrebog giver sig udslag i, at der er langt mellem køber og sælger prismæssigt. Derfor synes vi, at det giver mening at vente, siger Hans Erik Aschou, der stiftede virksomheden i 1996.

AET har i de seneste tre år vækstet voldsomt med fine resultater til følge, men det kommer til at se lidt anderledes ud for 2018. Blandt andet fordi man ikke har kunnet veksle en god projekt-pipeline til konkrete ordrer.

Hans Erik Aschou fortæller til Finans, at resultatet for 2018 ikke bliver prangende, men han vurderer samtidig, at det ikke bliver en vedvarende tendens.

Salgsprocessen er altså nu sat på pause, men det bekymrer ikke Hans Erik Aschou. Han og den øvrige ejerkreds tror så meget på projektet, at man har tålmodighed til at vente til den rigtige køber og rigtige pris dukker op.

AET er i dag ejet af Hans Erik Aschou, medarbejderne og bestyrelsesmedlemmer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141