23948sdkhjf

Envo henter ny investor til sønderjysk biogasprojekt

Sustainable Bio Solutions (SBS), der er sponsoreret og etableret af det globale investeringsfirma Hudson Sustainable Investments, LLC (Hudson), har erhvervet en majoritetsandel i Envo Groups biogasprojekt i Aabenraa.

- Vi er meget glade for at have etableret et positivt og konstruktivt partnerskab med Hudson og SBS for at nå vores næste projektmål, siger Bo Asmussen, administrerende direktør for Envo Group.

Envo vil fortsat være partner og projektleder og dermed spille en aktiv rolle i driften af det fremtidige anlæg.

Siden 2014
Projektet har været undervejs siden 2014 og har både lokalplan, VVM og miljøgodkendelser på et 22,73 hektar stort areal ved Kliplev ved Aabenraa på plads.

Envo har siden opstarten investeret betydelige beløb i projektet og udført omfattende forberedende arbejde, herunder detailplanlægning af anlægget.

- Envo og SBS skal nu arbejde sammen om at påbegynde byggeriet så snart, der er opnået godkendelse til den gældende ordning for statsstøtte og er i øjeblikket i gang med afsluttende forhandlinger med entreprenørvirksomhederne med henblik på at påbegynde byggeriet i fjerde kvartal 2018, oplyser Envo i en pressemeddelelse.

Anlægget vil ved idriftsættelse kunne aftage cirka 930.000 ton biomasse og producere  69.500.000 kubikmeter biogas om året. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109