23948sdkhjf

Vind-akademi flytter

Global Wind Academy, der træner og uddanner specialister til den globale vindindustri, flytter ind på Holstebro-Struer Havn

Global Wind Academy uddanner vindsektorens medarbejdere i blandt andet sikkerhed, teknik og reparationer på vindmøller både på land og vand. En del af udbuddet af kurser og uddannelse kommer til at foregå i samarbejde med UCH - Uddannelsescenter Holstebro.

Global Wind Academy flytter ind i bygningen på hjørnet af Sydkajen og Havnevej, hvor uddannelse og kurser i blandt andet sikkerhed og førstehjælp kommer til at foregå.

Ejerne bag Global Wind Academy har samlet mere end 20 års erfaring med arbejde på vindmøller og kompetenceudvikling på feltet. Virksomheden ligger lige nu på Farvervej i Struers industrikvarter.

Klargøring til uddannelse
Direktør Per Lapholm Christoffersen ser frem til at flytte ned på havnen og gøre bygningerne parate til aktiviteterne.

- Struer Kommune har igennem hele forløbet udvist en meget positiv og proaktiv indstilling til etableringen af træningscentret i Struer, og vi ser frem til at være med til at skabe liv på havnen i form af kursister, som blandt andet skal have træning i søsikkerhed (GWO Sea Survival) ved arbejde på offshore vindmøller. Vi forventer ligeledes et godt og langvarigt samarbejde med UCH Holstebro, som står for de nye tekniske kurser (GWO BTT) indenfor vindmølleindustrien, som ligeledes fremadrettet vil være påkrævet for at arbejde indenfor industrien, siger Per Lapholm Christoffersen.

Lejemålet løber i fem år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094