23948sdkhjf

Ny direktør for varmevekslere og trykholdestationer

Leverandør af varmeløsninger Reci med base i Hvidovre har over de seneste år oplevet en betydelig vækst. Regnskabet for de seneste år viser, at selskabet har mere end fordoblet resultatet før skat fra 1,4 millioner kroner i 2016 til 3,4 millioner kroner i 2017.

For at understøtte og styrke den fremtidige vækst har ejerne Erik og Karsten Krøyer ansat en ny administrerende direktør. Han skal være med til udvikle og gennemføre en strategi for både den organiske vækst og opkøb af relevante virksomheder.

Det bliver Henrik Bøje Jacobsen, der afløser Erik Krøyer på posten.

Henrik Bøje Jacobsen har arbejdet i vandbranchen siden 1982 og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i virksomheden EWC Nordic, som han selv har været med til at bygge op. Gennem de sidste mange år har han primært arbejdet med forretningsudvikling samt ledelse, strukturering og tilpasning af organisationer, herunder også internationalt.

- Vi har fået en administrerende direktør, der har et dybt kendskab til vores branche og samtidig kan tilføre en række kompetencer inden for ledelse, organisation, strategi og forretningsudvikling, siger Erik Krøyer.

Med ansættelsen af Henrik Bøje Jacobsen får Reci ligeledes frigjort ressourcer i ejerskabet, så der kan fokuseres endnu mere på den langsigtede udvikling.

Synergier skal udnyttes
Fremtiden byder på andet og mere end ledelse, organisation og opkøb.

For to år siden opkøbte Reci CPH Vandteknik. Virksomheden er specialiseret i elektrolyse, der anvendes som korrosionsbeskyttelse i for eksempel varmtvandsbeholdere og galvaniserede stålrør.

- Opkøbet af CPH Vandteknik har styrket Recis kompetencer og produktsortiment inden for elektrolyse og korrosionsbeskyttelse. Nu bliver opgaven at udnytte synergierne mellem de to virksomheder til at skabe endnu bedre produkter og serviceydelser, siger Henrik Bøje Jacobsen.

Læs mere om: Reci
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094