23948sdkhjf

Fynske rigmænd investerer i mobile energiløsninger

De to tidligere ejere af Danoffice IT i Svendborg Per Svehag og Steen Nielsen solgte med udgangen af 2017 deres livsværk til den britiske kapitalfond Agilitas.

Nu har de købt majoriteten af energivirksomheden GSol Energy Global for et tocifret millionbeløb igennem deres nyoprettede kapitalfond Dangroup Invest.

GSol Energy Global har specialiseret sig i mobile løsninger baseret på sol- og vindenergi og konventionel energi såsom diesel generatorer. Løsningerne kan anvendes i områder i verden, hvor en stabil energiforsyning ikke er en selvfølgelig.

- Vi mener, at GSol Energy Global matcher vores kriterier perfekt og finder deres energiløsninger og services unikke. Jeg har før været med til at opbygge Vestergaard og Danoffice IT. De er i dag begge førende på deres områder og har FN, Verdensbanken og NGO`er som kunder. Vi mener, vi kan bidrage meget til GSol Energy Global. Vores ambition er igen at skabe en international virksomhed, som er førende på sit felt og har en omsætning på over en halv milliard kroner, siger Partner og direktør Per Svehag fra Dangroup Invest.

Direktør fortsætter i GSol Energy Global
Også direktøren for GSol Energy Global, Lasse Heckmann, har en mangeårig fortid som direktør i Danoffice IT. Han fortsætter efter opkøbet som medejer og direktør for GSol Energy Global A/S, som har fokus på hybride energiløsninger.

GSol Energy Global har indtil nu leveret sine løsninger til kunder i mere end 25 lande. Særligt i Mellemøsten og Afrika oplever virksomheden en stigende efterspørgsel på sine løsninger.

- I tæt samarbejde med Dangroup Invest skal GSol Energy Global udbygge kundedatabasen med flere nødhjælpsorganisationer og globale privatejede virksomheder, som opererer i tredjeverdenslande. Vi har mange års erfaring med tredjeverdenslande og energiløsninger og kan således rådgive om og installere de mest hensigtsmæssige energiløsninger på disse vanskelige destinationer, siger direktør Lasse Heckmann fra GSOL Energy Global A/S.

Selskabet blev etableret i 2010 under navnet Grøn Sol og skiftede i 2015 navn til GSol Energy Global A/S. Virksomheden har i dag 12 medarbejdere og realiserede i 2017 en bruttofortjeneste på 5,2 millioner kroner og fik et resultat på 1,8 millioner kroner.

Investeringen i Gsol Energy Global er den første, Dangroup Invests nystiftede kapitalfond foretager.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094