23948sdkhjf

Favrskov Forsyning får ny direktør

Sara Funch er blevet ansat som administrerende direktør hos Favrskov Forsyning i en tidsbegrænset periode fra 1. juli 2018 til 31. maj 2019.

Hun skal afløse Jacob R. Juhl der stoppede den 1. maj, og formanden for Favrskov Forsyning, Søren Frandsen, er meget tilfreds med, at en ny direktør kan tiltræde så hurtigt.    

-  Det har været vigtigt for os at finde en god og hurtig løsning omkring direktørposten – og jeg er meget glad for at Sara har sagt ja til jobbet. Med syv års erfaring som økonomichef i Skanderborg Forsyningsvirksomhed har Sara en meget bred og solid erfaring med arbejdet i et kommunalt aktieselskab samt stor viden inden for styringen af spildevandsaktiviteterne. Samtidig passer hendes økonomiske og ledelsesmæssige profil perfekt ind i den øvrige ledelse af selskabet, som har stor drifts- og anlægserfaring, udtaler Søren Frandsen.

Ifølge Søren Frandsen er det planen, at direktørstillingen slås op til permanent besættelse i foråret 2019.

Sara Funch er 37 år, uddannet cand.merc.aud., og forventer indenfor kort tid at afslutte en MBA-uddannelse med fokus på ledelse og organisationsudvikling. Hun kommer senest fra en stilling som økonomichef i Økologisk Landsforening. Fra 2010 til 2018 var hun ansat som økonomichef ved Skanderborg Forsyningsvirksomhed med ansvar for økonomi, afregning, kundeservice, it og HR.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078