23948sdkhjf

Hofor vælger NCC til udskiftning af dampnet

Hofor har udbudt etablering af fjernvarme- og køleledninger og dampkonverteringen i hovedentreprise

NCC har netop vundet en stor rammeaftale hos Hofor.

Der er rent faktisk tale om tre selvstændige rammeaftaler, der er udbudt i hovedentreprise.

Aftalerne indeholder arbejder i forbindelse med etablering af nye fjernvarme- og køleledninger, renovering af eksisterende ledninger og akutte reparationer. Derudover skal det gamle dampnet i København konverteres til et vandbaseret fjernvarmenet, der kræver både grave- og rørarbejde samt retablering.

NCC har vundet rammeaftalen sammen med teknikentreprenørfirmaet Brøndum, der skal stå for alt rørarbejdet.

Mindsker gener
Arbejdet vil især foregå i byens gader og veje, men der skal også udføres arbejde i kældre, baggårde og haver. For at minimere hvor meget forsyningsselskabet går i vejen i byen, har Hofor valgt at udbyde fjernvarme og fjernkøl i hovedentreprise.

- Hofor har valgt at udbyde i en hovedentreprise for at forenkle projektafviklingen. Vi forventer, at en hovedentreprise vil medføre, at projekterne kan gennemføres hurtigere. Og så er vi glade for, at licitationen blev vundet af nogle entreprenører, der har stor erfaring med at udføre det relativt komplicerede arbejde, det er at arbejde i det indre København, siger, projektchef i Hofor, Torben Hald, som ser frem til at indgå i en styregruppe med entreprenørerne og dermed være med til at udvikle arbejdsprocedurerne og løse eventuelle problemstillinger på en fornuftig måde.

Nyt konsortium
For at sikre et godt samarbejde og en fortsat god kommunikation mellem parterne, er der oprettet et konsortium ved navn HNB I/S, som alene har til formål at servicere Hofor.

- På den måde sikrer vi, at vi løbende har en god dialog, og det vil hjælpe os med at rydde eventuelle barrierer i processen af vejen tidligt i forløbet og undgå de produktionsstop, som ellers kan ske, siger Peter Hermann Hansen, områdedirektør i Forsyning, NCC Danmark.

Opgaverne i rammeaftalen er små og store mellem hinanden og af varierende kompleksitet.

Kontrakterne forventes at levere beskæftigelse til 150-180 personer, og tidsrammen er på et år med option på tre år mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251